Бесплатный монтаж! Скидка до 15%!

Собственное производство-не переплачивай!
0 0

Отзывы о магазине «Фаворит-двери»

Всего отзывов - 8961, средняя оценка - 4.5 |
Чухненко Поліна Сергіївна |
28.03.2024
Чудова компанія! За два дні поставили вхідні двері, дуже акуратно, зі сторони під'їзду взагалі нічого не потрібно робити. Двері мають гарний вигляд, хоча модель середньої вартості, замки працюють добре. Дуже вдячні за оперативність і детальний інструктаж щодо користування!
Світлана |
28.03.2024
+ менеджер приємний; + ціна якість дверей - добра; - верхньої лиштви не знайшлось, на поклали в упаковку, але через неділю привезли та встановили безкоштовно.
Леся Каштан |
28.03.2024
Сьогодні 28 березня монтажники Олександр + Олександр встановлювали вхідні двері. Хочу висловити слова подяки за якісну та швидку роботу майстрам. Окрему подяку висловлюю також менеджеру Віталію за організацію роботи по встановленню дверей. Буду радити звертатися у фірму Фаворит для установки якісних дверей. З вдячністю замовник Леся
Ярослава |
27.03.2024
5 балів.Обрала двері і викликала замір. Коли приїхав замірщик Олександр то виявилося що тих дверей вже немає в наявності. Але мені запропонували одразу інші схожі( які до речі сподобалися більше). Через 2 дні вже все доставили і змонтували, хлопці два Александа все зробили швидко. А менеджери дуже добре обізнані по своїй продукції і завжди є що запропонувати. Що стосовно самих дверей то вони дуже якісно зроблені, відчувається що добротні важкі, фурнітура теж доброї якості)
Руслан Шпоат |
25.03.2024
Доброго дня!Після довгих пошуків вхідних дверей, обрали компанію "ФАВОРИТ-ДВЕРІ"!!!!В магазині нам допоміг вічливий консультант,відповів на всі питання,!Якість та ціна присутня тут реально? Окремо ,хочу подякувати монтажникам Дмитру та Євгену!!!Рекомендую?
Ярослав |
24.03.2024
Рекомендую компанію! Довго шукав виробника, зупинився на "Фаворит" і не помилився. Під мої вимоги, порадили двері "Фрост". Двері вселяють довіри, гарні та міцні. Дуже задоволений! Особливо, Велике Дякую спеціалістам з встановлення дверей Руслану та Євгенію. Двері встановили швидко та якісно! Як для себе) Велике Дякую!
Наталія Гладких |
23.03.2024
Дякую команді за супровід та постійну підтримку під час виготовлення та встановлення дверей. Команда, яка підкаже та порадить, щоб було якісно й красиво. Двері виготовили, навіть, раніше за вказаний термін. Це приємно. Працюють по ФОП, що теж важливо для мене. Рекомендую команду та задоволена красою у себе
Сергей |
21.03.2024
Заказал по телефону, на следующий день приехали и поставили, замер определили по телефону опытный менеджер, за два часа поставили двери и я очень доволен, рекомендую.
Олександра Фішер |
21.03.2024
Приємно вражені оперативністю, професіоналізмом та якістю починаючи від замірів до встановлення дверей. В неділю ввечері зробили заміри і через три тижні в понеділок вже були нові двері. Фахівці своєї справи замірщик Олександр та майстри по монтажу Олександри. Все на вищому рівні! Дякую!
Людмила Кириленко |
19.03.2024
Компанія «Фаворит встановлювала мені двері в кімнати, від моменту вимірів, замовлення, і майстрів зі встановлення все швидко, підказували як краще зробити, майстри настільки спокійно, і добре встановили двері, що всім велике спасибі, дуже задоволена роботою компанії!
© Магазин "ТМ Фаворит двери и окна 2007 - 2024"
Позвонить нам!
Напишите нам, нажав любой мессенджер!
Telegram
Viber
Whatsapp
favoritdveri@ukr.net

Быстрый заказ

Ваше имя:

Ваш номер телефона:



Обратный звонок

Ваше имя:

Ваш номер телефона:

Вызов замерщика

Ваше имя:

Ваш номер телефона:

Бесплатная консультация.
Выезжаем по г. Киев и Киевской области: Пн-Сб с 8 до 21:00.