Бесплатный монтаж! Скидка до 15%!

Собственное производство-не переплачивай!
0 0

Отзывы о магазине «Фаворит-двери»

Всего отзывов - 8977, средняя оценка - 4.5 |
Анастасия Гайф |
17.04.2024
Заказывала у этой компании и входные двери и межкомнатные. В принципе в конечном итоге всем довольна. Двери стоят и радуют. Но были свои приколы. Входные сначала поставили с небольшим внешним браком. Но через 2 дня без проблем поставили новую. Межкомнатные обещали 4-5 недель, в итоге получилось 8. Но я терпеливо ждала. Все хорошо, но вот лично мне не хватило обратной связи что в первом, что во втором случае. Хоть иногда выходите на связь с клиентом, что вы не забыли про нас, клиентов. По цене обычные средние цены. Есть дешевле, но и качество будет хромать, есть дороже, но смысла не вижу переплачивать. Надеюсь будут долго меня радовать. Благодарю.
Юрій Полторацький |
17.04.2024
Ну що можу сказати - 12 балів, по пятибальній шкалі! Компашка на свому місці, від власників, до монтажників! Замовив двері, зробив передоплату, сказав через два тижні заберу, Ок. Трохи я задержав із встановленням, телефонують, турбуються, переживають, був я приємно здивований, давно не зустрічав такого підходу до клієнта! Респект! Домовились на дату, прилетіли хлопці, із дверима в домовлений час. Монтажники взагалі спецура ще та, Руслан і Дмитро, на шаленому позитиві(посміхаються, жартують), але не відволікаються від роботи, ні, ні, у нас ще три встановлення на сьогодні... Встановили швидко, професійно, а саме головне із задоволенням! Короче рекомендую, дану компанію! Успіхів Вам! P.s. я вже точно знаю, де буду замовляти вхідні двері!
Надія |
15.04.2024
Якщо обирати с поміж інших виробників, то вибрала цього, бо дійсно можуть просто багато що і в розмірах і в покриття, дуже багато можливостей і ніяких обмежень. Дякую.
Андрей |
15.04.2024
Заказывал двери межкомнатные для своей трехкомнатной квартиры в этой компании. Все очень понравилось. Большим плюсом хочу отметить то, что сделали Быстро по индивидуальному предпочтению. Спасибо. Рекомендую!!!
Наталія |
14.04.2024
Устанавливали дверь в подъезде после пожара. Все отлично! от замеров до установки, 2 дня. Все понравилось. Качество дверей отличное. Свою функцию выполняют.
Олександр |
12.04.2024
Хочу поділитися хорошими враженнями від покупки дверей Замірщик допоміг вибрати двері згідно моїх побажань та можливостей Також окремо хочу відмітити монтажників двох Олександрів, встановили двері швидко та максимально акуратно На двері діє гарантія, в разі чого майстри можуть приїхати та поправити якщо щось пішло не так Однозначно рекомендую
Вікторія |
05.04.2024
Дуже сподобались двері та дизайн, у нас була нестандартна ситуація і двері потрібно було виконати під наші розміри і не все так просто, але все вийшло і добре, дякую.
Олександр Дячук |
05.04.2024
Купував в будинок вхідні двері в цій компанії. Тепер дійшла черга до міжкімнатних. Сподобався професійний підхід менеджера в допомозі при виборі моделі з потрібними параметрами. Також на високому професійному рівні був проведений монтаж. Окрема подяка монтажникам Руслану та Дмитру які після себе навіть сміття прибрали!
Віктор |
03.04.2024
Ми самі будуємо котеджи і вибираємо по ціні та якості, виробник хороший та чудова заводська ціна, радимо і будемо брати ще.
Ганна Мединська |
02.04.2024
Замовляли в Фаворит вхідну та міжкімнатні двері. Дуже задоволені від якості дверей та дизайну. Менеджер Євген на Осокорках фахівець своєї справи, допоможе та надасть поради під-час обрання дверей
© Магазин "ТМ Фаворит двери и окна 2007 - 2024"
Позвонить нам!
Напишите нам, нажав любой мессенджер!
Telegram
Viber
Whatsapp
favoritdveri@ukr.net

Быстрый заказ

Ваше имя:

Ваш номер телефона:



Обратный звонок

Ваше имя:

Ваш номер телефона:

Вызов замерщика

Ваше имя:

Ваш номер телефона:

Бесплатная консультация.
Выезжаем по г. Киев и Киевской области: Пн-Сб с 8 до 21:00.