Бесплатный монтаж! Скидка до 15%!

Собственное производство-не переплачивай!
0 0

Отзывы о магазине «Фаворит-двери»

Всего отзывов - 9000, средняя оценка - 4.5 |
Тамара |
06.05.2024
Одні з небагатьох компаній, які працюють за індивідуальним дизайном і можуть задовольнити вимоги до дверей. Товаром і сервісом задоволені!
Сергій Левченко |
04.05.2024
Хороший варіант для квартир як на мене, стильні і надійні двері, стилю мінімалізм я такого і шукав і чорна фурнітура щоб була, комплектація дверей не погана Італійськмими замками, можу радити іншим купувать, двері встановили на слідуючий день і за швидкість я дуже вдячний, мені по суті і потрібно було швидко, дякую.
Олег Трохимчук |
04.05.2024
Мешканцями шукали двері до підїзду, щоб була і ціна та більш менш якість, скажу так, що за свої гроші двері просто чудові і мешканці задоволені, бо за невеликі кошти змогли встановити двері, бо двері реально нестандартного розміру і розбились під замовлення, все виконали в строки та встановили , дуже велике дякую.
Діма |
04.05.2024
Дружині дуже сподобався дизайн а мені якість, двері досить тяжкі на відривання, ну то не дивно, бо в усіх магазинах максимум 1,5 а в ціх дверях 2,5 мм сталь, встановили швидко, сміття прибрали. Екрема подякую персоналу магазину на Бажана. 14.
Ігор |
03.05.2024
Двері так собі, але і ціна реально дешева, як тимчасові або чисто закрить пройом і що є двері, то підуть. Замок є, навіть утеплені ватой, але метал тонкий. За такі гроші можна брать
Женя |
03.05.2024
Варіант для вулиці красивый, надійний і довговічний, яхтова вологостійка фанера морена та гарантія 5 років. Двері реально виглядають багато та якісно
Олександр |
03.05.2024
Хороши та надійний варіант для частного будинку, я дуже задоволений дверима, установка була на закладні металеві пластини і дуже грамотна.
Анатолій |
03.05.2024
Замовляв цю модель і модель зі склом і пару варіантів класичних дверей собі в квартиру, якістю задоволений, менеджер грамотно все розповів та доніс інформацію і допоміг вірно вибрати двері. Зробили знижку, раніше замовляв вхідні двері. Дякую.
Жанна |
02.05.2024
Двері вийшли практичні та надійні, у нас було не просте рішення в нестандартний пройом по висоті і потрібно щоб було красиво та все влізло, переживали, але нам не підвели і ми дійсно задоволені таким рішенням. Організація повні молодці.
Олег Аторін |
01.05.2024
Добрий день. Скористався Вашими послугами закупівлі дверей і встановлення. Двері робились по нашим обмірам і по нашому кольору. Хочу сказати хлопці привезли і встановили дуже якісно ще й прибрали за собою.
© Магазин "ТМ Фаворит двери и окна 2007 - 2024"
Позвонить нам!
Напишите нам, нажав любой мессенджер!
Telegram
Viber
Whatsapp
favoritdveri@ukr.net

Быстрый заказ

Ваше имя:

Ваш номер телефона:



Обратный звонок

Ваше имя:

Ваш номер телефона:

Вызов замерщика

Ваше имя:

Ваш номер телефона:

Бесплатная консультация.
Выезжаем по г. Киев и Киевской области: Пн-Сб с 8 до 21:00.