Безкоштовний монтаж! Знижка до 15%!

Власне виробництво-не переплачуй!
0 0

Якісні двері для заміського будинку - як правильно вибрати, і де купити

Якісні двері для заміського будинку - як правильно вибрати, і де купити

Яке враження складеться про будинок або про квартиру, багато в чому залежить від зовнішнього вигляду його вхідних дверей. Саме на них при першому погляді звертають увагу відвідувачі. Але якщо говорити про заміський будинок, то двері для нього повинні бути не тільки красивими, але, перш за все, міцними і надійними. Адже заміський будинок протягом усього року піддається постійному впливу несприятливих погодних умов. І металеві двері для заміського будинку потрібно вибирати з урахуванням цієї обставини.

Основні якості

Щоб не помилитися з вибором, потрібно знати, якими властивостями повинні володіти двері для заміського будинку. Отже, ось перелік необхідних вимог до якості і зовнішнього вигляду:

1. Матеріал. Тільки метал є досить міцним матеріалом, щоб витримати будь-яку негоду і захистити приміщення від злому і чужого вторгнення. Звичайно, дерево виглядає дуже красиво, але для даного випадку абсолютно не підходить. Натомість можна придбати міцні металеві двері, виконані «під дерево».

2. Підвищена стійкість до погодних умов: ультрафіолету, вологи, перепаду температур. Оббивка і обробка дверей повинна бути такою, щоб не вигорала і не промокала. Тому багато варіантів вхідних дверей, які цілком можна придбати для квартири, абсолютно не підійдуть для побудови за містом.

3. Збереження тепла. Звичайні металеві двері не підійдуть, так як в сильні морози вони промерзнуть наскрізь і не захистять приміщення від холоду. У гіршому випадку такі двері можуть намертво примерзнути, і їх не можна буде відкрити до настання потепління. Тому якісні металеві двері для заміського будинку обов'язково повинні бути утепленими. Їх конструкція повинна включати в себе спеціальні термоізоляційні шари.

4. Замки. В заміські будинки нерідко можуть спробувати проникнути злодії і вандали. Тому двері від такого будинку повинні мати кілька замків підвищеної надійності.

5. Дизайн. Оформлення буває дуже різним. Але якщо ваш заміський будинок часто залишається без нагляду, краще не ставити дверей з заскленими отворами - вандали можуть побити скла.

Як не помилитися з вибором

Якщо ви ніяк не можете визначитися, які двері вибрати, ось вам кілька корисних порад:

· Чим ширші вхідні двері - тим краще. Вузький дверний проріз незручний і непрактичний. У вас можуть виникнути проблеми, коли ви спробуєте втиснути в нього меблі великих габаритів;

· Щоб бачити, що за візитери до вас завітали, вибирайте двері з вічком. Зараз вічка удосконалилися - відвідувачеві не буде видно, що у вас горить світло, і що ви підійшли до дверей та дивитеся на нього;

· Якщо вам здасться, що затворів на двері мало, або що вони недостатньо надійні, то ви цілком можете потім встановити додатковий замок, на свій розсуд.

© Магазин "ТМ Фаворит двері та вікна 2007 - 2024"
Позвонить нам!
Напишіть нам, натиснувши любий месенджер!
Telegram
Viber
Whatsapp
favoritdveri@ukr.net

Швидкий заказ

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:



Зворотній дзвінок

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:

Виклик замірника

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:

Безкоштовна консультація.
Виїзжджаємо по м. Київ та Київській області: Пн-Сб з 8 до 21:00.