Безкоштовний монтаж! Знижка до 15%!

Власне виробництво-не переплачуй!
0 0

Особливості дверей класу «бюджет»

Особливості дверей класу «бюджет»

Двері економ - класу в даний час користуються величезною популярністю. Причина - доступна ціна і безліч варіантів дизайну, які за привабливістю не поступаються дорогим дверям. Отже, на які показники слід звернути увагу при виборі, щоб не помилитися?

Що слід врахувати при покупці?

  • Замки. Найчастіше для бюджетних дверей виробники використовують два замки (циліндрові або сувальдні види) виробництва Туреччини або Китаю. Проте, в даній ціновій категорії нерідко застосовуються замки від російських і італійських виробників. Певні моделі дверей оснащені додатковим захистом від висвердлювання і ймовірності зломів.
  • Матеріал виготовлення. Недорогі металеві двері виробляються із сталевих листів, на які попередньо наносяться спеціальні порошкові фарби, що відрізняються стійкістю до корозії.
  • Додаткові параметри. Часто такі двері доповнюються приємними опціями: вічком для панорамного огляду, антивандальним склопакетом.
  • Вартість. Ціна дверей класу «бюджет» варіюється в межах 8-13 тисяч рублів. Тому багато хто може дозволити собі зробити покупку. Зрозуміло, вартість залежить від фірми-виробника і якості використовуваних матеріалів.

Особливості металевих дверей класу «бюджет»

Металеві недорогі двері - відмінний варіант для тих, хто бажає забезпечити собі надійний захист, витративши при цьому мінімум коштів. Навіть недорогі моделі забезпечені відмінним захистом від різних пошкоджень, в тому числі і корозії. Крім цього, покупець може вибрати варіант обробки ПВХ панеллю, яка зовні дуже схожа на дерево.

Сучасні двері бюджетного класу є міцною багатошаровою конструкцією, яка герметично закривається. Тому власнику приміщення забезпечена гарна шумоізоляція, тепло, прекрасний рівень захисту і комфорт.

Існують моделі з утеплювачем: кілька листів металу з мінераловатним утеплювачем між ними, далі вбудований теплоізоляційний шар і гідробар'єр. По всьому периметру конструкції є спеціальні гумові ущільнювачі, вони забезпечують якісний захист від усілякого шуму, забруднень і вологи.

Всі перераховані вище властивості є вагомим аргументом, щоб вибрати саме недорогі металеві двері , в даний час вони користуються високим попитом у багатьох країнах світу.

© Магазин "ТМ Фаворит двері та вікна 2007 - 2024"
Позвонить нам!
Напишіть нам, натиснувши любий месенджер!
Telegram
Viber
Whatsapp
favoritdveri@ukr.net

Швидкий заказ

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:



Зворотній дзвінок

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:

Виклик замірника

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:

Безкоштовна консультація.
Виїзжджаємо по м. Київ та Київській області: Пн-Сб з 8 до 21:00.