Безкоштовний монтаж! Знижка до 15%!

Власне виробництво-не переплачуй!
0 0

Умови та вартість доставки

Доставка по місту Київ та Київській області

Двері, куплені в нашій компанії чи виготовлені під замовлення нашими фахівцями, доставляються в межах міста Києва всього за 650 грн не залежно від їх типу (вхідні, міжкімнатні).

  • Доставка здійснюється нашим транспортом за вказаною при замовленні адресою з понеділка по суботу з 9 до 19 години в зручний для Вас час.
  • При покупці вхідних дверей і замовленні монтажу на них – доставка по місту Київ і Київській області є безкоштовною (окрім вхідних дверей із стікером "безкоштовний монтаж").
  • Придбаний товар доставляється максимально близько до місця монтажу, будівлі або туди, куди Ви забажаєте. Винятком є ситуація, коли під’їзд до місця призначення обмежений – в такому випадку доставка здійснюється до найближчого зручного місця, де можна вивантажити товар (стоянка, прибудинкова територія тощо).
  • Підйом на поверх (для багатоквартирних будинків) здійснюється за окрему плату, яка залежить від поверху, розміру і ваги замовлення, а також наявності/відсутності вантажного ліфта у будинку. Мінімальна вартість становить 50 грн.

Доставка в межах Київської області здійснюється за тарифом 25 грн за кілометр від Києва. Якщо двері не стандартні, габаритні, дуже важкі, то доставка вважається нестандартною і становить 30 грн/км від Києва. Максимальна відстань доставки нашим транспортом становить 250 км від м. Київ. На більш далекі відстані доставка придбаного товару здійснюється через компанії-перевізники та є безкоштовною. Оплата за доставку може бути здійснена по безготівковому рахунку, на карту ПриватБанку, Приват24 або через термінал в магазині. Є послуга оплати частинами та кредит.

Доставка по Україні

Доставка по Україні здійснюється різними компаніями-перевізниками, залежно від регіону Вашого проживання та можливості логістичної компанії здійснити туди доставку. Лідерами у здійсненні доставки до регіонів вважаються такі компанії як: "НОВА ПОШТА", "JUSTIN", "DELIVERY" та "УКРПОШТА". При купівлі дверей у нашому магазині, їх відправка здійснюється на наступний день після оплати.

Вартість та термін доставки, а також адреси, за якими Ви можете забрати оплачений товар, можна дізнатися на сайтах компаній-перевізників або у наших менеджерів за номером телефону 098 524 95 70, чи за допомогою месенджерів Viber, Telegram за номером 073 125 78 38.

Перевізники надають послуги з доставки відправлень як на відділення, так і адресно, включаючи підйом у квартиру. З цінами на такі послуги Ви також можете ознайомитися, відвідавши їхні сайти. При замовленні товару та доставці його перевізниками по містах України і Київської області на відстані більше 250 км від Києва - доставка буде безкоштовна!

Перевізники

© Магазин "ТМ Фаворит двері та вікна 2007 - 2024"
Позвонить нам!
Напишіть нам, натиснувши любий месенджер!
Telegram
Viber
Whatsapp
favoritdveri@ukr.net

Швидкий заказ

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:



Зворотній звінок

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:

Виклик замірника

Ваше ім'я:

Ваш номер телефону:

Безкоштовна консультація.
Виїзжджаємо по м. Київ та Київській області: Пн-Сб з 8 до 21:00.